Mooi!

Päätinpä siis tehä blogin. Kaikenlaista tänne tulossa. Näin aluksi, käykää tsekkaamassa myös koirablogini! http://majikintermezzo-otto.vuodatus.net/.

Eli oon Sofia, 14 vuotiass. :) Tän blogin kirjoittaja! Rakastan matkailua, kavereita ja shoppailua. Heppatyttö ja koiratyttö oooon:) ;) Hoitohepsu. Ja ratsastuus. Ja koirani. Ihani. Ja niin joo siis, 4H dogsitterkihan must sit kai myös tulos on. Pidän myös koriksesta tositosi paljo näin vapaa-ajal♥ Oisha se iha kiva alottaakki se iha harrastuksenaki. Ja lehtienjakooki harrastan, oon jo aika aika kauan niitä jakanut. Amerikka ja Espanja on rakkaus. Nyki, Miami,  Lontooki. Ah. Ja Saksa, Italia ja Ranska peräs. Ja muut. Espanja nyt vähä niiku on mun se ns "toinen kotimaa", vaikka en Espanjalainen olekkaan oikeasti. :DD Mut siel monii kertoi vuodes yritän päästä käymää, ja joskus jossaa vaihees ehkä muuttaakki. Mut jonnee ulkomaille muutan kummiski! Oon käyny siel tähä asti aika tiuhaa tahtii pikkusest asti. Lisäksi pidän myös musiikista. Kuuntelen kaikkee hyvää musiikkii. :D:D.d:D.: Ääh ei jaksa sen kummemmin esitellä. Ja elokuvat on jees!

böööööÖÖÖÖÖÖÖöööö

Mutta siis! Tästä päivästä! Pienimuotoinen pikapostaus! Iha happpppy day oli! Aluks aamupäiväl leikkasin mun molemien elukoiden kynnet ja harjasin kummatkin ja ruokin niit ja kaikkee normaaalii. ;D Sitte lähin tallille käväsee. Olin siel eka Jatskun, Lauran ja Annin kaa. Käytii kaikkee herkkui ostaas ja ostettii myös possot yhelt leipomolt. Ku mäkää en aamul ehtin kunnol syömää ruokaa, tai siis ennen ku lähin ulos. :D Sitte lähettii yhes vaihees Ruonalaa uimaa. Anni ei kyl sinne lähten. Mut me muut kolme lähettii, ja siel meni ku meniki moniamonia tunteja! Sit vaa pyörittii ympäri Karkkarii, hengailtii ja sillee. S-market♥ Hauskaa oli♥ Ja niin joo noi laukkamaastot on kyl ylivoimasest parhait ratsastustuntei vaikka hiekkapöllysumuu ja kaikkee mönjää meneeki silmii ja oksii ja kaikkee. :D Kumpa ens to olis myös semmone tunti. Ja joo. Laura vaihto meijjän tunnille oee! Ja aika monii meijän tuntilaisist lopettan vissii (?) ni uusii tullu. Pian uus ratsastusopettajaajajajjaaajaaa. Jeaaj. Mut nii joo, tulin sit illal siin enne kymment kotii takas. Iha puhki jotenkii.